Analys är grunden till bra affärer

Pangea Property Partners har ett pannordiskt analysteam som löpande följer vad som händer på marknaden. Analysverksamheten stöttar företagets rådgivningsverksamhet och ger vägledning till våra kunder i viktiga beslutssituationer.

Vi publicerar ett antal olika rapporter och har tillgång till omfattande marknadsdata. Vad som gör oss unika är bl.a. att vi täcker hela Norden samt arbetar med jämförbar och egenproducerad data. Våra kunder består av bland annat noterade och privata fastighetsbolag, institutioner, myndigheter och Riksbanken.

Du kan beställa våra rapporter här eller kontakta oss direkt för att diskutera olika typer av skräddarsydda analyser eller samarbeten.

Mikael Söderlundh – Analyschef & Partner
mikael.soderlundh@pangeapartners.se

Få våra analyser direkt till din inkorg!

Genom att abonnera på våra analyser kan du löpande
följa utvecklingen på den nordiska fastighetsmarknaden.
Vi erbjuder två olika prenumerationstjänster.

Pangea Basic är en uppskattad enklare prenumeration
som vi tillhandahåller kostnadsfritt. Den innehåller utskicket
Pangea Weekly.

Pangea Premium är en betydligt mer omfattande
prenumeration som innehåller bland annat:
· Pangea Monthly
· Institutional Outlooks
· Pangea Real Estate Index (PREX)
· Specialanalyser på aktuella ämnen
· Tillgång till historiska rapporter
En prenumeration på Pangea Premium kostar 10 000 kr/år.

Våra rapporter

Pangea Weekly

Rapporten är en enkel sammanställning av nyckeltal som är anpassade för den nordiska fastighetssektorn. Pangea Weekly distribueras i början av varje vecka. Ingår i abonnemanget Pangea Basic.

Pangea Monthly

Rapporten ger en god översikt av vad som händer på den nordiska marknaden från både ett fastighets- och kapitalmarknadsperspektiv. Pangea Monthly distribueras i början av varje månad. Ingår i abonnemanget Pangea Premium.

Institutional Outlook

Rapporten baseras på en kartläggning av de 150 största nordiska institutionerna. Av rapporten framgår bl.a. hur institutionerna ser på marknaden, fastigheter som tillgångsslag och deras investeringsstrategier framöver. Ingår i abonnemanget Pangea Premium.

PREX – Nordens mest sofistikerade aktieindex för fastigheter

Pangea Real Estate Index (PREX) är en indexfamilj som inkluderar alla nordiska fastighetsaktier. PREX mäter både geografisk och sektorsvis avkastning och finns i två versioner, exklusive och inklusive utdelningar. Det finns även separata PREX-index för de noterade byggbolagen och preferensaktierna. Ingår i abonnemanget Pangea Premium.
För mer information om PREX klicka här och för fullständiga indexregler klicka här (öppnas som PDF).

Property Market Fact Books – Office

Rapporterna innehåller detaljerad information om kontorsmarknaderna i Stockholm, Oslo och Helsingfors. Det finns bland annat information om delmarknader, hyresnivåer, vakansnivåer, nyproduktion, ägarstrukturer och 200-400 profilfastigheter. Vi har även motsvarande rapporter för handel, logistik och hotell. Kontakta oss för prisinformation.