Erbjuder investeringsmöjligheter inom nordisk fastighetsmarknad

Pangea Project Finance är ett oberoende systerbolag till Pangea Property Partners.

Våra tjänster täcker och underlättar hela processen från köparsidan, allt från etablerings- och ledningsrådgivning till strukturering och förhandling av komplexa transaktioner.

Bolaget är baserat i Oslo men identifierar investeringsmöjligheter genom förvärv av fastighetstillgångar inom alla segment i de nordiska länderna. Vi reser kapital och arrangerar skuldfinansiering för alla typer av investerare, inklusive bilaterala transaktioner, club deals och större M&A-transaktioner.

Våra kunder är företag, Private Equity-fonder, institutionella investerare, privata investerare och familjer. Vårt team består av experter med betydande transaktionserfarenhet från den nordiska fastighetssektorn.

 

Arnstein Rød är Managing Director och Partner på Pangea Project Finance. Han har arbetat i mer än 20 år på DNB Markets och har varit ansvarig för fastighetssyndikering i mer än ett decennium. Han har genomfört mer än 200 fastighetstransaktioner till ett värde av över 40 miljarder norska kronor, varav 30 transaktioner till ett värde av cirka 10 miljarder norska kronor har genomförts under de senaste tre åren.

Pangea Project Finance grundades 2021 med huvudkontor i Oslo.

Kontakta gärna teamet nedan.

Team

Arnstein Rød Managing Director & Partner
Pangea Project Finance
Arnstein Rød har lång erfarenhet av syndikering och transaktioner av fastigheter i både Norge och Sverige. Efter att ha varit ansvarig över syndikeringsteamet inom Investment Banking hos DNB Markets i mer än 20 år, var Rød med och grundade Pangea Project Finance i januari 2021. Arnstein har en civilekonomexamen från Norges Handelshögskola i Bergen (NHH) och Handelshögskolan i Stockholm. Relevant branscherfarenhet: +20 år.
Viktor Myhre Associate Director & Partner
Pangea Project Finance
Viktor Myhre har arbetat med många komplexa transaktioner inom alla fastighetssegment, från förvärv och försäljning av portföljer till förvärv av enskilda fastigheter. Han bidrog till etableringen och började på Pangea Project Finance i januari 2021. Myhre har tre års erfarenhet från fastighetsteamet inom Investment Banking på DNB Markets. Viktor har en civilekonomexamen från Handelshögskolan BI i Oslo. Relevant branscherfarenhet: +3 år.
Sondre Aarseth Skjerven Associate Director
Pangea Project Finance
Sondre Aarseth Skjerven började på Pangea Project Finance i januari 2022. Han har arbetat på Pangea Property Partners sidan 2016 och arbetat med flera av bolagets största transaktioner de senaste fem åren, allt från portföljer och bolag till försäljning av enskilda fastigheter. Han var tidigare anställd vid ett fastighetsföretag i Bergen, och är utbildad civilekonom med inriktning finans från Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Relevant branscherfarenhet: +6 år.
Dino Ligonja Associate
Pangea Project Finance
Dino Ligonja började på Pangea Project Finance i maj 2021. Han har tidigare erfarenhet från Nordea Markets Copenhagen som Senior Business Analytiker och från Copenhagen Infrastructure Partners som analytiker. Han har också grundat företaget EasyMoving. Dino har en master i ekonomi och finans från Copenhagen Business School. Relevant branscherfarenhet: +3 år