25 november, 2015

Pangea tar in tre nya delägare

Pangea välkomnar tre nya partners, samtliga anställda på Stockholms­kontoret. Antal partners verksamma i bolaget uppgår därmed till nio. De nya delägarna är Sara Vesterlund, Thomas Andersson och Fredrik Berlin.

Sara Vesterlund är 38 år och har varit verksam i Pangea sedan 2005. Hon arbetade tidigare vid AP Fastigheter. Sara har en Master of Science i Real Estate Economics från KTH.
Thomas Andersson är 33 år och började på Pangea 2010. Dessförinnan arbetade han med fastighetsrelaterad corporate finance vid JLL i London. Thomas har en Master of Science från Handelshögskolan i Göteborg.

Fredrik Berlin är 34 år och anställdes på Pangea 2010. Dessförinnan arbetade han med fastighetsrelaterad corporate finance på JLL i London. Fredrik har en Master of Science och är utbildad vid Cass Business School, Chalmers och Handelshög- skolan i Göteborg.
– Det är glädjande att kunna välkomna tre nya partners till Pangea. De har bidragit starkt i verksamheten de senaste åren, säger Bård Bjølgerud, CEO på Pangea.

Till nyhetsarkiv